HANDIGE TIPS VOOR ANDALUSIE

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en groeit er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Andalusië is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je vakantie naar Andalusië wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Andalusië boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze Andalusië tips:

Goedkoop overnachten in Andalusië
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Andalusië.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door de steden van Andalusië rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van verschillende steden in Andalusië bezoeken.

Ontdek Andalusië op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om steden in Andalusië te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door verschillende plaatsen in Andalusië met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals Real Alcázar, het Alhambra en de Mezquita doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.

Vakantie in Andalusië
Met de uiteenlopende city passes voor Andalusië kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Andalusië.